Vakuumpåsar
Antal: 33
Filter
×Produktnamn
I lager i
Pris
Tillverkare
Ingen tillverkare
Vakuumpåse 130my 250x350mm
49020013
1127,985
500 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 250x350mm.
Vakuumpåse 130my 300x400mm
49020018
1547,04
500 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 300x400mm. 130my.
Vakuumpåse 160x350mm
49020000
1419,78
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 160x350mm. Priset inkluderar lagstadgad FTI-avgift om 44.20 kr/st.
Beställningsvara
Vakuumpåse 90my 100x300mm
49020022
461,505
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 100x300mm.
Vakuumpåse 90my 130x260mm
53909582
520,005
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 130x260mm.
Vakuumpåse 90my 150x200mm
49020009
461,505
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 150x200mm.
Vakuumpåse 90my 150x300mm
49020015
692,265
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 150x300mm.
Vakuumpåse 90my 160x200mm
53909583
484,575
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 160x200mm.
Vakuumpåse 90my 160x250mm
49020055
916,59
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 160x250mm.
Vakuumpåse 90my 200x250mm
49020008
757,155
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 200x250mm.
Vakuumpåse 90my 200x300mm
49020007
908,64
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 200x300mm.
Vakuumpåse 90my 200x350mm
53909584
1076,865
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 200x350mm.
Vakuumpåse 90my 200x400mm
49020014
1238,325
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 200x400mm.
Vakuumpåse 90my 250x300mm
49020006
1135,815
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 250x300mm.
Vakuumpåse 90my 250x350mm
49020005
1325,16
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 250x350mm.
Vakuumpåse 90my 250x400 mm
49020012
2125,5
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 250x400mm.
Beställningsvara